svētdiena, 2011. gada 6. novembris

Krāsainā nedēļa beidzas, māju celšana sākas!

Jaunākā grupa varonīgi cenšas turēties pretī vīrusiem un klepum. Iesakām lielisku un pārbaudītu recepti - sarīvēts invers + sagrieti citroni + medus - to visu samaisa un var dzert kā siltu tēju, vai ēst tāpat. Šonedēļ bērni bija ļoti pārsteigti par tumsu, kas pēkšņi, kā izrādās, bija ārā vakara pastaigas laikā - ir pienācis īstais laiks dedzināt sveces un gatavot lukturīšus. Liels paldies Gabrielas tētim par daudzajiem atstarotājiem!

 Krāsu nedēļa pagāja patiešām krāsaini, meklējām krāsas apģērbā un grupā, bērniem patika. Katru dienu zīmējām, un mums tapa zaļas egles, dzeltenas saules, sarkani āboli un zili lietus mākoņi.
Piektdienā, kā jau melnās krāsas dienā, rotaļājāmies ar tumsu un gaismu - dedzinājām un pūtām sveces, spēlējām ēnu teātri uz sienas (bija ieradies mīlīgs zaķītis, sadrūmis dinozaurs, draudīgs zirneklis, savāda vecenīte un vēl dažādi ērmi). Mēģinājām zīmēt bērnus profilā, apvelkot viņu ēnas, bet bērni bija ļoti kustīgi, tādēļ zīmējumi sanāca diezgan grūti atpazīstami. Un, protams, piektdiena bija arī spoku diena, un mēs zīmējām spoku ceļu, kur melni un balti spociņi atstājuši savas pēdas.

Vēl šonedēļ svinējām Gustava dzimšanas dienu (Daudz laimes!) un čakli strādājām. Jurģis mūs iedvesmoja māju celšanai, tādēļ nākamnedēļ sāksim runāt par mājām, kur mēs dzīvojam, līdz nonāksim līdz mūsu visu mājai Latvijai. Un neaizmirsīsim arī mūsu pašu vietējo Lāčplēsi, ko pēdējos gados ievērojami izkonkurē Spaidermens un Makvīns. Lai jums krāsainas arī visas nākamās nedēļas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru