pirmdiena, 2011. gada 5. septembris

Zivis un tortes vecākajā grupā


Šonedēļ ūdens tēmas noslēgumā pie mums ciemos bija īsts makšķernieks - Kaspars. Viņš mums atnesa
parādīt makšķeres. Tās bija ļoti garas un diezgan pasmagas. Lielākie zēni tās paņēma paturēt rokās- dažas minūtes, bet īsts makšķernieks taču tādu smagu makšķeri tur daudzas stundas! Sajūsmu radīja arī vizuļi- tik līdzīgi īstām zivtiņām, vardītēm un sienāžiem. Bet vislielākais pārsteigums bija Kaspara ķertās līdakas galva: tik liela, asiem zobiem....
Šāds īss, bet spilgts stāstījums par savu aizraušanos bērniem bija ļoti interesants un mēs ļoti priecāsimies, ja kāds no vecākiem būtu ar mieru pie mums ciemoties un pastāstīt par savu profesiju vai hobiju!



Otrs spilgtākais šis nedēļas notikums bija Domenika pavadīšana uz skolu. Domeniks ir mūsu pirmais bērns, kas ir pabeidzis bērnu dārza gaitas un sāk iet skolā. Mēs lepojamies un priecājamies līdz ar viņu par to, ka pēdējā pusgada laikā Domeniks tā uzlaboja savu lasītprasmi, ka pēdējā nedēļā varēja draugiem lasīt priekšā grāmatas un pat enciklopēdiju! Viņš, līdz ar savu māmiņu,  bija ļoti piedomājis, lai mūsu atvadīšanās būtu prātā paliekoša- Domeniks rādīja fotogrāfijas par saviem vasaras piedzīvojumiem, pastāstīja par tiem un uzdāvināja mums dabas velšu( gliemežvāku un koku augļu) kolekciju. Viņš arī visus pacienāja ar ļoti garšīgu torti. Lai tev labi klājas skolā, Domenik!


Vēl, daži šonedēļ čakli mācījās burtus
 

citi - plēsa un līmēja.


Bet piektdien mēs jau gatavojāmies pirmdienas pasākumam- mūsu kulinārijas nodarbībā kopīgi gatavojām saldo, šokolādes desu! (recepte sekos...)

2 komentāri:

  1. Lai gan es dzīvoju tālu no "Bambino" un nepazīstu nevienu no bērniem vai pedagogiem, es tomēr gribu teikt lielu paldies par šo blogu, par atļauju iejusties jūsu ikdienā un aizņemties idejas saviem pirmsskolniekiem. Man prieks, ka jūs neturat sveci zem pūra, jo galu galā mērķis jau visiem vecākiem taču ir viens - lai visi bērni izaug radoši, atraisīti un laimīgi. Paldies.

    AtbildētDzēst
  2. Diāna, paldies par labiem vārdiem! Ja mums izdodas kādu iedvesmot, tā ir labākā balva!

    AtbildētDzēst