piektdiena, 2011. gada 1. aprīlis

April, april !

Šodien pie mums ieradās Divi Burvji no Tāliem Austrumiem. Viņi mācās "Burvju Skolā"  un ir apguvuši dažus trikus, kurus gribēja nodemonstrēt bērniem.
Vispirms bērni ar neredzamiem zīmuļiem izkrāsoja Burvju Krāsojamo Grāmatu, pēc tam Pirmais Burvis ar ļoti lielu piepūli izvēra cauri parastai krūzītei zīmuli. Vēlāk viņš demonstrēja Stipro Sērkociņu, kurš var noturēt divas dakšas un Burvju Balonu, kuram viņš izdūra cauri iesmiņu un Balons neuzsprāga. Tad Otrais Burvis nobūra Zīmuli tā, ka tas pats turējās viņam plaukstā. Pēc tam sekoja ūdens triki un vēlāk .... Otrais Burvis demonstrēja visgrūtāko triku, kuru viņš vēl tikai mācās, lai triks izdotos, visi skaitīja Buramvārdus "ŠURUM-BURUM-BURUM-BURRRR" vairākas reizes un TAS notika - Otrais Burvis pacēlās gaisā visu bērnu acu priekšā. Un, visbeidzot, bērni iebēra Burvju Putekļus Visparastākajā Maisiņā un tie pārvērtās par konfektēm !!!
Pēc priekšnesuma Burvji iemācīja bērniem dažus trikus, tādus, kurus var iemācīties ātri, bet lai kļūtu par Īstiem Burvjiem, ir ilgus gadus jāmācās Burvju Skolā !

1 komentārs:

  1. Šādas aktivitātes ir vienkārši fantastiskas. paldies visiem burvjiem un palīgiem par šādu pasākumu!!!

    AtbildētDzēst