sestdiena, 2011. gada 3. decembris

Mūsu Adventes vainags




Veidojot Adventes vainagu klasei vienmēr parūpējamies, lai tā tapšanā varētu iesaistīties bērni. Šogad tapa šāds čiekuru vainags!
Kā vainagu veidojām:
  1. Kopā ar bērniem salasījām čiekurus un izžāvējām tos.
  2. Es savos krājumos sameklēju skaistas spīdīgas dzijas spoli un nolikām rokdarbu plauktiņa bērniem darbu -  čiekuru aptīšana ar dziju. Bērni tina, skolotājas arī, jo čiekuru vajadzēja daudz. Ietītos čiekurus krājām atsevišķā groziņā.
  3.  Piektdienā pirms Pirmās Adventes (kas mūsu klasē bija ļoti darbīga, par to kādā citā ziņā..) es ar dažu bērnu palīdzību ar līmes pistoli pielīmēju čiekurus pie vainaga pamatnes, pievienojām svečturus ar svecēm un vainags gatavs!!!
Vēlāk lilla a blogā uzmeklēju ideju adventes vainagam, kuru arī pilnīgs nepraša floristikā, kurš var noturēt rokā karstās līmes pistoli vai prot rīkoties ar superlīmes tūbiņu, var realizēt kopā ar bērniem: 

Manuprāt, ļoti simpātisks vainadziņš, domāju bērniem patiktu. Galvenais, var beidzot atrast pielietojumu visādiem sīkumiem un knibuļiem, kuri atrodami bērnu istabas kaktiņos un atvilktnītēs (vismaz manu bērnu istabā tādu ir papilnam:) )!

Kādus Adventes vainadziņus jūs gatavojat kopā ar bērniem?

Viktorija

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru