sestdiena, 2011. gada 20. augusts

Ar atgriešanos!!!!

 Jaunākā grupa priecājas par sparīgo gada sākumu un jaunajiem draugiem, kas pamazām iejūtas grupiņā. Šo nedēļu pavadījām remontējot, krāsojot un skrūvējot - grupā tapa jauna siena, un bērniem bija iespēja iepazīties ar dažādiem īstiem vīru darbiem un darbarīkiem.
 Aplūkojām un izmēģinājām arī tādus instrumentus kā zāģi, āmuru, līmeņrādi, skrūvgriezi utt. Centāmies atbalstīt bērnu vēlmi darboties ar reālām lietām, lai gan no Robīša idejas sanaglot visas iespējamās sienas mums tomēr nācās atteikties :)
 Toties mēs cītīgi zīmējām nagliņas ar plastalīnu, krāsojām ar īstām otām, mēģinot to darīt tāpat kā īstie meistari, pastaigā mazie palīdzēja būvēt māju lielās grupas bērniem. Un piektdien tapa ļoti garšīga ābolkūka, kur bija jāsit olas, jāmaisa biezpiens, jāber cukurs un jāmīca mīkla.
Joprojām ļoti iecienīta nodarbe ir grāmatu lasīšana. Par grupiņas mīļāko grāmatu vienbalsīgi var tikt atzīts "Lāčradzis". Viņš nav tik briesmīgs kā izskatās! Domājam, ka varētu iestudēt šo grāmatu kādā nākotnes uzvedumā. Esam jau sākuši mācīties pantiņu:
"Viens mazs pelēns / prom pa taku rāpo / viens liels lācis / viņam pretī čāpo.
Divi mazi pelēni / prom pa taku rāpo / divi lieli lāči / viņiem pretī čāpo!"
Lai jums iedvesma un drosme stāties pretī gan maziem pelēniem, gan lieliem lāčradžiem!!!

P.S. Saruna ar Emīliju, kurai gribas pablēņoties. Audzinātāja: "Emīlij, izvēlies sev kādu darbiņu!"
Emīlija : "Drusku vēlāk. Man vēl gribas izklaidēties!" :)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru