trešdiena, 2011. gada 9. marts

Pasākumu plāns un darba laiks vasarā

Pasākumu plāns, kas izkristalizējās pēc pēdējās vecāku sapulces:
  1. Ekskursija uz "Tehnoannas pagrabiem" 17. martā, piedalās vecākās grupas bērni. Izbraukšana no pirmsskolas 9:00, braucam ar trolejbusu, atgriešanās pirmsskolā ap 12:00. vecāki, kuriem ir iespēja, brauc līdzi.
  2. Vecāku dienas - viena pēcpusdiena katrā grupiņā. Notiks arī atklātā deju nodarbība. Datums un laiks taps zināmi pēc 16. marta.
  3. Pavasara talka. Kad - pēc sniega nokušanas un iestājoties siltam laikam, lai varētu vakarā pagalmā pacept desiņas :). Ceram, ka izdosies noorganizēt līdz Lieldienām. Piedalās visi vecāki. Darbi - rotaļu laukuma sakopšana un labiekārtošana, logu mazgāšana. Ja kādam ir iespēja aizvest-atvest smiltis smilškastēm (4 maisi), ļoti priecāsimies. Ļoti gaidām arī ierosinājumus laukuma iekārtošanai, jo viss pagalms mūsu rīcībā ir pirmo gadu. Raivis apņēmies izgatavot un uzstādīt šūpoles. Citi vecāki ierosināja uzstādīt riepas, pa kurām bērniem ložņāt.
  4. Lieldienu svinēšana. Kad - 21. aprīlī 17:00, piedalās - visi bērni ar vecākiem un citiem līdzjutējiem. Labos laika apstākļos svinēsim ārā talkā sakoptajā pagalmā. Plānā: bērnu priekšnesumi, olu krāsošana, rotaļas, olu meklēšana, bērnu gatavotās pashas ēšana.
  5. Ģimenes diena. Kad - 13. maijā 17:00, piedalās - visi. Plānā - dejotāju koncerts un bērnu priekšnesumi, pārsteigumi mammām un tētiem.
  6. Jāņu ieskandināšana. Kad - 18. jūnijā, piedalās - visi. Kur - "Plostos" pie Rodžera un Vanesas (www.plosti.lv). Plānā - ierašanās no rīta, Jāņu vainagu pīšana, rotāšanās, Jāņu dziesmu dziedāšana un rotaļās iešana, spēles un dabas baudīšana. Vakarā - vis kaut kā cepšana pie ugunskura. Tie, kas vēlēsies, varēs palikt pa nakti teltīs vai mājiņās.
Tagad jums ir zināms, kuri datumi kalendārā jāiekrāso sarkanā krāsā !!!

 Vasaras brīvlaiks pirmsskolā būs no 4. līdz 17. jūlijam. Šajā laikā pirmsskola būs slēgta, pārējās vasaras dienās strādāsim kā ierasts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru