piektdiena, 2011. gada 18. novembris

Latvijas simboli

Gaidot Latvijas Dzimšanas dienu, klasē novietojām vairākus materiālus, ar kuru palīdzību bērni iepazinās ar mūsu valsts simboliem.

 Latvijas lāde
 











Ļoti iecienīta! Tajā mēs ielikām dažādus mūsu valsts simbolus: karogu, ģerboni, naudu, dzintaru u.c. un grāmatiņu par šiem simboliem. Jaunākie bērni atšķir grāmatu un meklē atbilstošu priekšmetu lādē. Vecākie var lasīt grāmatu un veidot savu - pārzīmēt un pārrakstīt.






Skaistākie Latvijas skati grāmatā

Šo fantastiski skaisto grāmatu ar lietuviešu fotogrāfa vārdā Kestutis Fedirka fotogrāfijām iegādājos pavisam nejausi no grāmatas pārdevēja, kurš garāmejot kādā oktobra dienā "iemaldījās" mūsu pirmsskolā. Sīkāka informācija par fotogrāfu un šo grāmatu www.citadalatvija.lv.  Šīs grāmatas skatīšanās noteikti vairo mīlestību pret mūsu skaisto zemi  :)  Bērniem tā patīk!



Latvijas karogs

Groziņā ielikām visu nepieciešamo karoga izveidošanai un vienu paraugu. Bērni labprāt veica šo darbu.

Latvijas novadi

Paula veikums
Pēdējā pirmssvētku dienā saskaitījām, cik Latvijai paliek gadu - 93, tas ir daudz vairāk, nekā bērniem, viņu mammām, tētiem, un pat vecvecākiem! Izlikām uz paklājiņa tik pat pērlīšu. Svinīgi klausījāmies Latvijas himnu, daudzi to dzirdēja pirmo reizi.

Daudz laimes dzimšanas dienā, Latvija!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru