pirmdiena, 2011. gada 29. augusts

Melnbaltā nedēļa

Pagājusī nedēļa mums sākās ar "melno"  pirmdienu, kad konstatējam, ka esam applūdināti. Un, protams, applūda tieši tikko svaigi izkrāsota, uz pusēm sadalītā guļamistaba.. Visu nedēļu žāvējām, nomainījām grīdu un pie reizes arī nosiltinājām (šī ir šī "atgadījuma"  pozitīvā puse). Tagad no jauna jāiztaisno un jānokrāso sienas. Bērni varonīgi ir izturējuši piespiedu dzīvošanu nedaudz šaurākās telpās. Bet tagad pēdējam izrāvienam - slīpēšanai un krāsošanai mums ir vajadzīga viena pilna diena, kurā ies pa gaisu putekļi un smakos pēc krāsas. Tāpēc otrdien jaunākā grupiņa tiks slēgta un bērni paliks mājās.

Šīs nedēļas baltā krāsa ir ļoti pamatotas cerības, ka pavisam, pavisam drīz varēsim aicināt jūs uz filiāli. Telpas ir noskatītas, tās ir ļoti mums piemērotas un sauc pēc bērniem, un ir vieta arī SKOLAI!!! Tikko oficiāli noslēgsim līgumu, atklāsim, kur vēl mitināsies "BAMBINO".

Man ir liels prieks par visiem klāt pienācējiem: jaunajām auklītēm Dagniju un Ināru, jauniem bērniem Mārtiņu, Valtu, Gabrielu, Akselu, Feliksu. Visi pamazām iejūtas un sadraudzējas, pieslīpējas viens pie otrā.

Ar sveicieniem,
Viktorija

2 komentāri:

  1. Esmu tik neizsakāmi priecīga par - "un ir arī vieta SKOLAI!!!!" Hip, hip - urrraaaa :)))

    AtbildētDzēst
  2. Lai skola taptu, bez jūsu līdzdalības neiztiksim :)
    Un vēl visas cerības uz Diānas caursišanas spēju, lai panāktu līdzfinansējumu no pašvaldības :D!!

    AtbildētDzēst