piektdiena, 2011. gada 25. februāris

Svētku nedēļa

Šī nedēļa mums pagāja svētku gaisotnē. Trešdien svinējām Meteņus - ziemas aiziešanu. Bērni cītīgi dziedāja un gāja rotaļās, lai aizbaidītu ziemu. Cepām pankūkas, mazuļi - plānās, lielie - rauga, un viens otru cienājām
Ceturtdien svinējām Selīnas piekto dzimšanas dienu un Dina vārda dienu, cienājāmies ar gardu kliņģeri un priecājāmies par daudziem skaistiem baloniem, kuri klusās stundas laikā pēkšņi uzradās pie mūsu vārtiņiem - tas bija īsts brīnums.
Ceturtdien mūsu zāle pārtapa par kosmosu un bērni iejutās planētu lomās. Katra planēta lielījās, ar ko tā ir īpaša: Merkurs ātrāk par citām planētām veic savu ceļojumu apkārt Saulei, Jupiteram ir visvairāk pavadoņu - 63, Zeme ir vienīgā zināmā planēta ar dzīvību, uz Neptūna ir visātrākie vēji. Sapratām, ka visām planētām kustoties tuvu vienai otrai grūti izvairīties no sadursmes :) Labi, ka kosmosā ir vairāk vietas, nekā mūsu zālītē.
Šodien atkārtojām noteikumus un sarunājām, ka no mājām atnestās rotaļlietas rīta darba laikā rātni sēdēs garderobē bērnu groziņos, tās varēs nākt laukā pēc noslēguma apļa.
Nākamnedēļ sāksim pavasara darbus - pētīsim kas no kādas sēklas izaug, diedzēsim graudus, pupiņas un kaut ko jau iestādīsim. Darba būs daudz, tāpēc labi atpūtieties brīvdienās un izbaudiet ziemas priekus !

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru