svētdiena, 2011. gada 11. decembris

Dāvanu darbnīca!

Šogad iedvesmojoties no http://recyclingismypassion.blogspot.com/, nolēmām šūt paši savus zeķu/cimdu zvērus.

Jau pieminētajā Re-darbu blogā pamanījām, ka bloga veidotāja Irēna, kopā ar domubiedriem ir izdevusi grāmatu "Cimdudukša un Zeķuzaķa neparastais ceļojums". Un mums noteikti vajadzēja tikt pie šīs grāmatas, lai arī mēs varētu mācīties cimdu/zeķu zvēru pagatavošanu.

Tā nu sākās mūsu centieni atrast grāmatiņu! Meklēšana vainagojās panākumiem! Iepazināmies ar Rūtu, kas aktīvi darbojas biedrībā, kas izdevusi grāmatiņu. Stāstījām Rūtai par savu dārziņu, par jaukajiem vecākiem, kas katru gadu darina saviem bērniem dāvaniņas un  viņa laipni piedāvāja savu palīdzību mūsu radošajā darbnīcā. Vēl vairāk - viņa sazinājās ar Irēnu, pastāstīja par mums un arī Irēna pati izteica vēlēsanos būt ar mums kopā un palīdzēt vecākiem!

Mūsu, nu jau tradicionālā, dāvanu darbnīca, kas notika decembra pirmās nedēļas beigās, mūsuprāt bija lieliski izdevusies!
Tā tapa lieliskie zvēriņi:



Dažus zvēriņus varam jums arī atrādīt:













Mīļš paldies vecākiem! Jūs visi esat lieliski!

Liels paldies Irēnai un Rūtai, kas palīdzēja mums šo pasākumu rīkot, dalījās ar idejām, praktiskiem padomiem un sniedza morālo atbalstu - jo tas nebija tik viegli, kā likās sākumā :)

Te var lasīt Irēnas pārdomas un sajūtas par kopā pavadīto laiku:  http://recyclingismypassion.blogspot.com/2011/12/cau-bambino.html

Pilnīgi noteikti aicinām vecākus iedvesmoties jauniem varoņdarbiem un sniegt priekšlikumus, ko vēl tādu labu, radošu un bērniem veltītu mēs kopā varētu veikt?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru