pirmdiena, 2011. gada 10. oktobris

Mūsu vecāki - mūsu zelts!

Vispirms atvainojos par aizkavējušos ziņu... diemžēl, negantais vīruss ir pievarējis pusi no mūsu skolotājām un ziņu rakstīšanai laika man nebija. Nu jau meitenes atveseļojušās un darbs sāk ieiet ierastajās sliedēs.

Tagad par aizpagājušo nedēļu, lai arī ziņas šķiet novecojušas, mums ir ļoti svarīgi dalīties tajās ar jums. Tātad, par tās nedēļas īpašiem notikumiem mums jāpateicas divu bērnu vecākiem.
Toma mamma Antra pirmā atsaucās uz mūsu lūgumu dalīties ar bērnu iemīļotākajām receptēm un atnesa mums detalizētu un pat ilustrētu "Toma ābolu uzpūteņu"  recepti. Piektdien skolotājas ar bērniem šo recepti izmēģināja. Garšoja lieliski!

Loti gaidām bērnu iemīļotu ēdienu receptes no pārējiem vecākiem, kuru gatavošanā var aktīvi piedalīties bērni. Vēlams, lai receptes nebūtu pārāk sarežģītas un pagatavošanas laiks nebūt pārāk ilgs :)

Savukārt, par ceturtdienas pasākumu sakām milzīgu "PALDIES!" Jāņa vecākiem! Viņi ar mums dalījās savās zināšanās par pazemes ūdeņiem un bija atnesuši gan veselu laboratoriju (traukus ar dažādiem augsnes paraugiem), gan zemes virskārtas modeli!!! Kā jau visi eksperimenti ar ūdeni, tie bērniem ļoti patika.




Viktorija un Dace

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru